De Prik

July 24, 2014

De prik....

 

Vandaag kregen de pups hun eerste apk. Tijd voor de eerste enting en een algehele controle van mijn all time favourite dierenarts Amanda van Grondelle van dierenkliniek A30. Amanda en ik kennen  elkaar al heel wat jaartjes en zo kent ze ook alle honden die ik heb en heb gehad incl. alle pupjes die hier bij Sarah's Hope geboren zijn. Ik heb een enorm vertrouwen in haar vakkundig oordeel en ben dan ook altijd weer blij als zij bevestigd wat ik zelf ook al vond, nl dat onze pupjes mooi zijn en blaken van gezondheid! Zo ook deze keer, mooie pups Deboor! Ze zien er super uit! Gewrichtjes goed, gebitjes goed, alles er op en er aan. Enting er in zonder ook maar een moment van protest. Ja, ik ben weer blij en tevreden! Bedankt Amanda, en de pups... op naar een lekker bordje vlees!

Please reload

Featured Posts

Noor en Guus

August 23, 2014

1/3
Please reload

Recent Posts

October 7, 2019

April 10, 2018

February 2, 2018

January 12, 2017

March 10, 2016

August 26, 2015

January 5, 2015

Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic