De Prik

De prik....

Vandaag kregen de pups hun eerste apk. Tijd voor de eerste enting en een algehele controle van mijn all time favourite dierenarts Amanda van Grondelle van dierenkliniek A30. Amanda en ik kennen elkaar al heel wat jaartjes en zo kent ze ook alle honden die ik heb en heb gehad incl. alle pupjes die hier bij Sarah's Hope geboren zijn. Ik heb een enorm vertrouwen in haar vakkundig oordeel en ben dan ook altijd weer blij als zij bevestigd wat ik zelf ook al vond, nl dat onze pupjes mooi zijn en blaken van gezondheid! Zo ook deze keer, mooie pups Deboor! Ze zien er super uit! Gewrichtjes goed, gebitjes goed, alles er op en er aan. Enting er in zonder ook maar een moment van protest. Ja, ik ben weer blij en tevreden! Bedankt Amanda, en de pups... op naar een lekker bordje vlees!

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic