Hoera! De nieuwe site is online!

20130605_144135_edited.jpg
Na hard werken is ie dan eindelijk klaar! De nieuwe site van Sarah's Hope. Gemaakt zoals ik het graag zie, met veel mooie foto's, duidelijke informatie en mijn eigen blog! Allereerst wil ik alle volgers van Sarah's Hope van harte welkom heten op de nieuwe site. Ik hoop dat jullie het resultaat net zo mooi vinden als ik. Toch ook een beetje met pijn in mijn hart afscheid genomen van de oude site. Veel verhalen die verloren gaan. Maar... die schade ga ik hier in halen met ruimte om fatsoenlijk te bloggen over onze teckeltjes Sarah, Charlotte en Tobias. En natuurlijk over onze pups. Drachten en geboorten, eerste papjes en bordjes vlees, eerste foto's ontroerend en grappige. Fotoshoots als de pups groter worden zodat de nieuwe baasjes van uit hun huis toch ook op de hoogte blijven van de ontwikkeling van hun nieuwe friend for life. En hopelijk ook veel foto's van de baasjes als hun pupje groter word en zijn eigen verhalen en avonturen beleeft in zijn of haar nieuwe leventje ver bij mij vandaan. Ik wens jullie veel plezier!

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic