En toen was er nog een...

Terwijl de dagen verstrijken en de zomer voorbij glijd groeien de pupjes als kool. Ondertussen wordt het steeds een beetje rustiger in huize Oosthoek. De pupjes vliegen uit. Morgen gaat kleine Arwen naar haar bazinnetje, gisteren vertrok lieve Aragorn. Hij gaat nu over straat in Baarn en omstreken onder de welluidende naam Julius. Ik heb gehoord dat ie in de toekomst ook enige weken per jaar Spanje onveilig zal gaan maken!.Frodo heeft er al een vakantie opzitten met zijn baasjes waar hij kennis maakte met Chanel, zijn nieuwe vriendin en maatje. Ondertussen gaat Frodo met zijn baasje mee naar het werk en zit ie dus zo af en toe in de trein naar Amsterdam CS. Mocht je dus een vriendelijke man in de trein zien zitten met een te schattig bruin teckeltje bij hem op schoot dan heb je grote kans dat Frodo daar gaat! Gandalf heeft ook zijn koffertjes gepakt. Hij bedacht dat hij zijn heil ging zoeken bij onze zuiderburen in het prachtige België.

Legolas heeft ondertussen ook een liefdevol huisje gevonden. Hij moet echter nog heel even wachten want zijn baasjes gaan nog iets heel bijzonders ondernemen. Zijn nieuwe baasje gaat eerst nog "even" de Tour for life rijden... maarliefst 1250 km op de fiets voor de artsen zonder grenzen! In 8 dagen op de fiets van Italie naar Nederland.... Ik geef het je te doen. Maar wat een mooi initiatief! Legolas' bazinnetje steunt manlief op de fiets in de achterban, zij rijdt namelijk in de bezemwagen achter het peloton aan. http://www.tourforlife.nl. Dan zijn er nog Éowyn en Galadriel... Moeilijk was de keuze want een van de dametjes zou hier blijven.. en na flink wikken en wegen is dat Éowyn geworden. Voor ons andere prachtige dametje met ravenzwarte haren en schitterende donkere oogjes en haar lieve, zonnige karaktertje zoeken we dus nog even naar dat ene (of twee ;-)) lieve baasje(bazinnetje). Denk jij dat jij dat baasje bent? Neem dan even contact met ons op!

IMG_7784.JPG

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic