Noor en Guus

En ook Galadriel is uit gevlogen! Deze prachtige kleine dame gaat nu als Saartje door het leven. Dat vind ik geweldig, tis voor het eerst dat een van de pupjes vernoemd wordt naar haar moedertje! De eerste berichten die terug komen van kleine Saar zijn super. Ze heeft de voltallige familie om haar pootje gewonden en verkiest de poef boven de hondenmand als plekje om uit te rusten na alle indrukken en activiteiten. Is de rust dan helemaal weder gekeerd? Nee dat niet, Onze Éowyn die de roepnaam Noor heft gekregen en kleine Legolas die door het leven zal gaan als Guus zetten de boel zo af en toe nog eens flink op stelten. Samen trekken ze er op uit op onderzoek in de tuin. Ieder hoekje wordt geinspecteerd, elke steen moet bekeken. Met het spul uit wandelen aan de riem is in mijn eentje geen sinecure.. Ik voel me met regelmaat haast een onderdeel van een loombandje als twee teckeltjes razendsnel hun riempjes om mijn benen blijven vlechten terwijl ik uit allemacht probeer mijn voeten dan zo neer te zetten dat ik niet op kleine teckelteentjes stap. Gelukkig hebben de kinderen nog schoolvakantie en wil Rozemarijn best mee op pad om een van de teckelkinders onder haar hoede te nemen. Dus mocht je een vrouw en een meisje op het grasveld zien staan met twee teckelpupjes en staan beiden enthousiast te juichen omdat een van beide net een plasje deed? Grote kans dat je ons dan net hebt zien staan!

minisaar_edited.jpg

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic