Happy New Year!

5 januari 2015 al weer... De kop is er af, het nieuwe jaar is al weer bijna een week onderweg. De tijd schiet soms zo snel voorbij. Ondertussen is Éowyn (alias Noor) alweer 8 maanden oud en al een hele dame. Een vrolijke meid met een lief en zacht karaktertje en een blik waar ik voor smelt. Ze is over het algemeen niet erg ondeugend aangelegd maar als ze al eens iets doet dat eigenlijk niet door de beugel kan heb ik moeite om die blik te weerstaan.. En als onze kleine kroelkip dan ook nog in mijn armen kruipt om een knuffetje te halen... tja.. dan ben ik helemaal verkocht. Maar ook Noor moet natuurijk leren wat wel en niet mag, daarom, mijn goede voornemen voor 2015, mijn ogen snel dicht doen als ze zo naar me kijkt... ;-)

IMG_8553-1.jpg

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic