Pups verwacht!

August 26, 2015

Tis alweer ruim een jaar geleden dat ons laatste nestje uitvloog. Een jaar waarin onze Noor uitgegroeid is tot een prachtig en lief teckelmeisje. Onze kinderen weer een stuk groter zijn geworden en de oudste nu uitgevlogen is naar een heuse middelbare school! Alweer een fase afgesloten... Het leven gaat snel! Nu zo na een jaar zonder kleine ondeugende teckelpupjes in huis (met uitzondering van een opgroeiende Noor) begint het toch wel weer te kriebelen en kijk ik rijkhalzend uit naar de gezellige drukte van een nieuw nestje. Nu zijn we dan zover dat Saartje gedekt is en als alles goed mag gaan hopen we in de derde week van oktober een nestje met haar te mogen hebben. Of ze ook daadwerkelijk drachtig is blijft nog een paar weekjes geheim voor ons maar ik hou jullie op de hoogte!!

 

 

Please reload

Featured Posts

Noor en Guus

August 23, 2014

1/3
Please reload

Recent Posts

October 7, 2019

April 10, 2018

February 2, 2018

January 12, 2017

March 10, 2016

August 26, 2015

January 5, 2015

Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic