Pups verwacht!

Tis alweer ruim een jaar geleden dat ons laatste nestje uitvloog. Een jaar waarin onze Noor uitgegroeid is tot een prachtig en lief teckelmeisje. Onze kinderen weer een stuk groter zijn geworden en de oudste nu uitgevlogen is naar een heuse middelbare school! Alweer een fase afgesloten... Het leven gaat snel! Nu zo na een jaar zonder kleine ondeugende teckelpupjes in huis (met uitzondering van een opgroeiende Noor) begint het toch wel weer te kriebelen en kijk ik rijkhalzend uit naar de gezellige drukte van een nieuw nestje. Nu zijn we dan zover dat Saartje gedekt is en als alles goed mag gaan hopen we in de derde week van oktober een nestje met haar te mogen hebben. Of ze ook daadwerkelijk drachtig is blijft nog een paar weekjes geheim voor ons maar ik hou jullie op de hoogte!!

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic