Pups verwacht!

Vorig jaar zomer schreef ik dit ook... helaas bleek onze Saar niet drachtig. Nu is het de beurt aan kleine Noor die ondertussen gewoon bijna 2 is. Ja.. de tijd vliegt en kleintjes worden groot. En als het goed is wordt

dus over een aantal weekjes de baby van de familie zelf moeder. Zo rond moederdag zal ze uitgerekend zijn. Hoe mooi is dat als je dan ook uitgerekend op die datum moeder wordt? Ik denk dat het een prachtig nest zal worden. Noor is zelf natuurlijk diep donkerbruin en haar vriendje is een knappe black and tan reu van Absolute Originals met de welluidende naam Mr. Beluga. Daarnaast hebben zowel Noor als Beluga lieve zachte karaktertjes met een hoog knuffel gehalte. Dat kan alleen aar resulteren in mooie en vooral lieve pupjes, toch? Voor nu is het gewoon nog even afwachten of Noor inderdaad drachtig is. Ik houd jullie op de hoogte van de ontwikkelingen. Mocht je interesse hebben in een pup, neem dan even kontakt met ons op voor een plekje op de wachtlijst!

Noor en Beluga..

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic