De natuur heeft zo haar eigen regels...

8 weekjes geleden is onze Noor gedekt, het zag er veel belovend uit! Noor en haar vriendje vonden elkaar lief en niets leek een nestje in de weg te staan. In jubelstemming waren we dan ook toen we met 5 weken een groeiend buikje constateerden. Puppies on the way!!! Maar ondanks dat Noor zich heeel zwanger gedroeg bleef het kleine buikje maar een klein buikje. De conclusie was dat het dan iig geen groot nest zou zijn en de weken verstreken verder... Vorige week ging er toch iets knagen, het plaatje klopte niet... Voor dat ik de werpkist te voorschijn ging toveren wilde ik zekerheid hebben. Ik maakte een afspraak bij de dierenarts. En zij bevestigde wat ik stiekem toch al ging vermoeden... Noor was helaas niet echt drachtig maar wel flink schijndrachtig.. De natuur heeft ons in het ootje genomen. Dat was toch wel even slikken, we hadden ons wel weer verheugd op veel puppy knuffelen. Enige voordeel is dat er met al het wachten toch al weer 2 maanden voorbij zijn en dat het (zo ongeveer maar moeder natuur laat zich ook hier niet dwingen ;-)) nog een maandje of 4 duurt voor dat Noor weer loops zal zijn. Wie weet.. nieuwe ronde, nieuwe kansen?

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic