Pups!

January 12, 2017

 

 

 

De tijd vliegt voorbij! Op 10 december werd Noor's nestje geboren na een vlotte, snelle en hele soepele bevalling. We werden verblijd met 6 prachtige pups. 3 reutjes, 3 teefjes waarvan 4 choco's en twee wildkleur. We geven ze de namen van de helden van onze dochter die een groot fan is van Harry Potter. De heren krijgen de welluidende namen Harry, Hagrid en Dumbledore. De meisjes noemen we Hermione, Lily en Ginny. De ontwikkeling verloopt voorspoedig en de pups zijn ondertussen alweer 5 weken oud. Voor twee van deze prachtige pups zijn we nog op zoek naar de allerliefste en leuke teckelbaasjes. Ben jij nou zo'n leuke teckelbaas en op zoek naar stoere donkere wildkleurige teckelvriend of juist naar een lieve wildkleurige teckelvriendin om hun toverachtige charme op jou los te laten, neem dan snel contact met ons op! Links op de foto staat Harry en onder onze Hermione, beide zijn nog beschikbaar.

 

 

 

Please reload

Featured Posts

Noor en Guus

August 23, 2014

1/3
Please reload

Recent Posts

October 7, 2019

April 10, 2018

February 2, 2018

January 12, 2017

March 10, 2016

August 26, 2015

January 5, 2015

Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic