Pups!

De tijd vliegt voorbij! Op 10 december werd Noor's nestje geboren na een vlotte, snelle en hele soepele bevalling. We werden verblijd met 6 prachtige pups. 3 reutjes, 3 teefjes waarvan 4 choco's en twee wildkleur. We geven ze de namen van de helden van onze dochter die een groot fan is van Harry Potter. De heren krijgen de welluidende namen Harry, Hagrid en Dumbledore. De meisjes noemen we Hermione, Lily en Ginny. De ontwikkeling verloopt voorspoedig en de pups zijn ondertussen alweer 5 weken oud. Voor twee van deze prachtige pups zijn we nog op zoek naar de allerliefste en leuke teckelbaasjes. Ben jij nou zo'n leuke teckelbaas en op zoek naar stoere donkere wildkleurige teckelvriend of juist naar een lieve wildkleurige teckelvriendin om hun toverachtige charme op jou los te laten, neem dan snel contact met ons op! Links op de foto staat Harry en onder onze Hermione, beide zijn nog beschikbaar.

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic