Pups!

Op 13 maart is onze Noor weer moeder geworden van 6 prachtige pupjes! 4 teefjes en 2 reutjes in de kleuren wildkleur, choco en black and tan. Dit is voor het eerst in 8 jaar dat we een black and tan in het nestje hebben en dat we een driekleurig nestje hebben. Heel leuk en heel bijzonder. We hebben ze de volgende welluidende namen gegeven: Bastogne (Bas), Macaron (Mac), Madeleine (Maddy), Parfait (Fay), Eclair (Clair) en Cannelé (Nell). Ondertussen zijn de heren en dames 4 weekjes oud. Ze hebben de werpkist verruild voor de puppyren. Mama's melk wordt langzaamaan ingeruild voor vlees en ontdekken ze de wereld. Het blijft iedere keer weer een belevenis om te zien hoe het spul zich ontwikkeld en in welk rap tempo dat gaat! Voor de allerliefste en leukste teckelbaas die graag hun nieuwe huisgenootje ook vers wil gaan voeren hebben we nog pupjes beschikbaar. Op dit moment zijn er nog twee teefjes (Choco en wildkleur) en een reutje (Choco) beschikbaar. Mocht je interesse hebben, neem dan gerust kontakt met ons op. Ben je niet bekend met vers voeren dan willen wij je daar graag alles over vertellen en je daar wegwijs in maken.

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic