Pups verwacht!

October 7, 2019

Het is al weer een tijdje geleden dat er een blog verscheen op de site. Tegenwoordig gebeurd er veel via andere kanalen van social media. Zo ben ik een stuk actiever op instagram en facebook. Maar heugelijke nieuwtjes moeten ook hier gedeeld worden en zodoende wil ik alle lezers informeren dat we op kort termijn weer een nestje verwachten. Ondertussen zijn de laatste loodjes ingegaan voor onze Noor en kijken we reikhalzend uit naar het moment dat kleine teckelbabies het huis weer onveilig maken. Noor maakt zich vooralsnog niet zo druk om alle bedrijvigheid en geniet nog even van de rust... Mocht je interesse hebben in een plekje op onze wachtlijst, stuur dan even een mailtje via onze site!

 

 

Please reload

Featured Posts

Noor en Guus

August 23, 2014

1/3
Please reload

Recent Posts

October 7, 2019

April 10, 2018

February 2, 2018

January 12, 2017

March 10, 2016

August 26, 2015

January 5, 2015

Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic