Pups verwacht!

Het is al weer een tijdje geleden dat er een blog verscheen op de site. Tegenwoordig gebeurd er veel via andere kanalen van social media. Zo ben ik een stuk actiever op instagram en facebook. Maar heugelijke nieuwtjes moeten ook hier gedeeld worden en zodoende wil ik alle lezers informeren dat we op kort termijn weer een nestje verwachten. Ondertussen zijn de laatste loodjes ingegaan voor onze Noor en kijken we reikhalzend uit naar het moment dat kleine teckelbabies het huis weer onveilig maken. Noor maakt zich vooralsnog niet zo druk om alle bedrijvigheid en geniet nog even van de rust... Mocht je interesse hebben in een plekje op onze wachtlijst, stuur dan even een mailtje via onze site!

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic